🍍 විටමින් C වලින් පොහොසත් පළතුරු ප්රභවයක් වන අතර එමඟින් ඔබේ ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය ඉහළ නංවා සමස්ත සෞඛ්යය ප්රවර්ධනය කරයි.
🍍 ආහාර දිරවීමට ආධාර කරයි. ඒවායේ බ්රෝමලේන් අඩංගු වන අතර එය ආහාර දිරවීමට උපකාරී වන එන්සයිමයක් වන අතර එමගින් ආහාර ජීර්ණ ගැටළු සඳහා උපකාරී වේ.
🍍 ප්රති-ගිනි අවුලුවන ගුණයක් Bromelain එන්සයිමය සතුව ඇති බැවින් ශරීරයේ දැවිල්ල ගතිය අඩු කරයි.
🍍 සමට හිතකර වේ. අන්නාසි වල ඇති විටමින් C සහ ප්රතිඔක්සිකාරක සමේ සෞඛ්යය වැඩි දියුණු කිරීමට සහ වයසට යාමේ සලකුණු අඩු කිරීමට උපකාරී වේ.
🍍 අක්ෂි සෞඛ්යයට වැදගත් වේ. අන්නාසිවල ඇති බීටා-කැරොටින් අක්ෂි සෞඛ්යයට ප්රයෝජනවත් විය හැකි අතර වයසට යාම සම්බන්ධ අක්ෂි පරිහානියේ අවදානම අඩු කරයි.
🍍 ප්රතිශක්තිකරණයට සහාය දක්වයි. අන්නාසිවල ඇති විටමින් C සහ අනෙකුත් ප්රතිඔක්සිකාරක මගින් ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය ශක්තිමත් කරයි.
🍍 අස්ථි සෞඛ්යයට වැදගත් වේ. අන්නාසි වල මැංගනීස් අඩංගු වන අතර එය ශක්තිමත් සහ නිරෝගී අස්ථි පවත්වා ගැනීමට අත්යවශ්ය වේ.
🍍 ඔබව විජලනයෙන් රැක ගනී. අන්නාසි වල ඉහළ ජල අන්තර්ගතයක් ඇති අතර එය ඔබව සජලනය කිරීමට උපකාරී වේ.
🍍 ශරීරයේ බර නිසි අයුරින් පවත්වා ගැනීමට දායක වේ. ඒවායේ තන්තු අන්තර්ගතය කුසගින්නක් නැතිබව පිළිබඳ හැඟීමක් ඇති කරන බැවින් බර කළමනාකරණයට සහාය වීමට දායක වේ.
🍍 හෘද සෞඛ්යයට දායක වේ. අන්නාසි වල ඇති පොටෑසියම් සහ තන්තු රුධිර පීඩනය අඩු කිරීමට සහ හෘද රෝග අවදානම අඩු කිරීමට උපකාරී වේ.
අන්නාසි වලින් අපට ලැබෙන්නා වූ සෞඛ්ය ප්රතිලාභ කිහිපයක් ...

Shadila
... minute pre-reading
Voice Reading
Vishwa Alert Service: Join Our Vishwa Magazine Group to get top quality service and be aware of the unknowns of the daily world.
Join our Whatsapp Group
To get latest updates and superior service ✅
Post a Comment